С указ на държавния глава Румен Радев официално за главен секретар на

...
С указ на държавния глава Румен Радев официално за главен секретар на
Коментари Харесай

Ивайло Иванов официално е новият главен секретар на МВР

С декрет на президента Румен Радев публично за главен секретар на Министерство на вътрешните работи е назначен някогашният шеф на СДВР Ивайло Иванов. Постът беше незает три месеца, след като Младен Маринов стана вътрешен министър.

Иванов съобщи при встъпването в служба, че с цел да извършват отговорностите си чиновниците на министерството би трябвало да бъдат доста добре готови, тренирани, да разполагат с нужните помощни и механически средства, да се усещат предпазени и да имат самочувствие.

По думите му би трябвало да се увеличи потенциалът на служителите на реда, грижещи се за отбраната и ползите на жителите, по този начин и доверието на обществото в тях.

Ивайло Иванов е роден през 1977 година в Луковит. През 1999 година влиза в системата на Министерство на вътрешните работи като служител на реда в Столична дирекция на вътрешните работи. Бил е полицейски пълководец и шеф на група в столичната дирекция, зам.-директор на дирекция " Аерогари " и дирекцията на " Гранична полиция " в Драгоман. Бакалавърската му степен е от школата на Министерство на вътрешните работи, а магистратурата – " Право ", от Югозападния университет. Иванов стана шеф на Столична дирекция на вътрешните работи със заповед на някогашния вътрешен  министър Валентин Радев на 11 май м.г.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР